Olasz gombás ragu recept

Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 6 dkg vaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 2 dl tej
- 2 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 20 dkg főtt füstölt hús
- 10 dkg reszelt sajt
- őrölt bors
- só
- citromlé
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megtisztított, cikkekre vágott gombát és a vöröshagymát négy deka vajban megpároljuk, sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Közben a többi vajból, a tejből és a lisztből besamelt főzünk. A tűzről levéve, beletesszük a tejfölt, a tojássárgákat, a laskára vágott füstölt húst, megsózzuk, és néhány csepp citromlével ízesítjük. A gombával összekeverjük, tűzálló tálba öntjük, a tetejére hintjük a sajtot, és a sütőben világosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »