Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Négercsók recept

Négercsók
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1-2 ostyalap
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • 8 dkg cukor
    • 15 dkg étcsokoládé

    Elkészítése:

    Az ostyalapokat pogácsaszaggatóval formáztam. A tojásfehérjét gőz fölött kemény habbá vertem, apránként adtam hozzá a cukrot, majd végén a vanília aromát.

    Kanállal halmokat formáztam az ostyalapokra. A csokoládét szintén gőz fölött olvasztottam, 1 ek étolaj hozzáadásával, majd az elkészült habokat ebbe a csokiszószba mártogattam.
    A recept nagyon jó, nem tértem el tőle. A halmokat én is kanállal pakoltam, nem használtam habzsákot. A csokimártást viszont nem ráöntöttem, ahogy Éva tette, hanem belemártogattam a félkész habcsókokat. Mindenkinek szívesen ajánlom a receptet.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá