Mustáros tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg krumpli
- 4 gerezd fokhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál olaj
- 3 evőkanál finomliszt
- só
- bors
- pirospaprika
Továbbá:
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A hámozott, nyers burgonyát reszelőn lereszeljük.
A reszelt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, a tojást, az olajat, a mustárt, a zúzott fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összekeverjük.
Egy serpenyőbe bő olajat forrósítunk, majd a masszát evőkanállal beleszaggatjuk. Kissé ellapítjuk és mindkét oldalát megsütjük.
Tejföllel megkenve és sajttal megszórva fogyaszthatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »