Mustáros tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg krumpli
- 4 gerezd fokhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál olaj
- 3 evőkanál finomliszt
- só
- bors
- pirospaprika
Továbbá:
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A hámozott, nyers burgonyát reszelőn lereszeljük.
A reszelt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, a tojást, az olajat, a mustárt, a zúzott fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összekeverjük.
Egy serpenyőbe bő olajat forrósítunk, majd a masszát evőkanállal beleszaggatjuk. Kissé ellapítjuk és mindkét oldalát megsütjük.
Tejföllel megkenve és sajttal megszórva fogyaszthatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »