Mustáros tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg krumpli
- 4 gerezd fokhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál olaj
- 3 evőkanál finomliszt
- só
- bors
- pirospaprika
Továbbá:
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A hámozott, nyers burgonyát reszelőn lereszeljük.
A reszelt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, a tojást, az olajat, a mustárt, a zúzott fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összekeverjük.
Egy serpenyőbe bő olajat forrósítunk, majd a masszát evőkanállal beleszaggatjuk. Kissé ellapítjuk és mindkét oldalát megsütjük.
Tejföllel megkenve és sajttal megszórva fogyaszthatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »