Májpástétom recept

Hozzávalók:
- 25 dkg borjú- vagy sertésmáj
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 közepes nagyságú burgonya
- 1 ecetes uborka
- 10 dkg füstölt szalonna
- só
- őrölt bors
- 1 kiskanál pirospaprika
- pástétomfűszer
- mustár
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, és a feldarabolt májat élénk tűzön megsütjük benne. Ezután kétszer megdaráljuk, és a főtt, áttört burgonyával, a fűszerekkel meg az apróra vágott szalonnával összedolgozzuk. Alaposan megmustározzuk, és tálra halmozva, uborkaszeletekkel díszítjük. (Bele is keverhetünk 1-2 apróra vágott ecetes uborkát!)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »