Májpástétom recept
Hozzávalók:
- 25 dkg borjú- vagy sertésmáj
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 közepes nagyságú burgonya
- 1 ecetes uborka
- 10 dkg füstölt szalonna
- só
- őrölt bors
- 1 kiskanál pirospaprika
- pástétomfűszer
- mustár
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, és a feldarabolt májat élénk tűzön megsütjük benne. Ezután kétszer megdaráljuk, és a főtt, áttört burgonyával, a fűszerekkel meg az apróra vágott szalonnával összedolgozzuk. Alaposan megmustározzuk, és tálra halmozva, uborkaszeletekkel díszítjük. (Bele is keverhetünk 1-2 apróra vágott ecetes uborkát!)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

