Kötbullar – svéd húsgolyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 1 zsemle (vízbe áztatva)
- 1 vöröshagyma felaprítva
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 ek mustár
- só
- bors
- majoránna
- oregánó (én provence-i fűszerkeveréket használtam hozzá 2-3 ek mennyiségben)
Elkészítése:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd enyhén nedves kézzel formázzuk apró húsgolyókat. Kevés forró olajon süssük kb 8 percig, majd tegyük félre.
A szószhoz ezúttal a svéd áruházban kapható tejszínes szósz alapport használtam, amit a leírás szerint készítünk el, víz és főzőtejszín kellett hozzá.
A burgonyapürét pedig azt hiszem nem kell leírnom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »