Kötbullar – svéd húsgolyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 1 zsemle (vízbe áztatva)
- 1 vöröshagyma felaprítva
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 ek mustár
- só
- bors
- majoránna
- oregánó (én provence-i fűszerkeveréket használtam hozzá 2-3 ek mennyiségben)
Elkészítése:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd enyhén nedves kézzel formázzuk apró húsgolyókat. Kevés forró olajon süssük kb 8 percig, majd tegyük félre.
A szószhoz ezúttal a svéd áruházban kapható tejszínes szósz alapport használtam, amit a leírás szerint készítünk el, víz és főzőtejszín kellett hozzá.
A burgonyapürét pedig azt hiszem nem kell leírnom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.29. kedd
Különleges gyümölcsös és mediterrán levesek, fűszeres, mégis könnyen elkész
Tovább olvasom »
Készítsen egészséges ételt az egész családnak: A legjobb airfryer receptek (x)
A rohanó hétköznapokon minden szülő ismeri a kihívást: hogyan kerüljön gyor
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.28. hétfő
Olyan válogatást állítottunk össze, amely gyors, kiadós és finom fogásokat
Tovább olvasom »
50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki történelmet írt, először h
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »