Kolbászos-füstölt sajtos csiga recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 szál sütni való kolbász
- 10 dkg reszelt füstölt sajt
Elkészítése:
A kolbász héját lehúzzuk, majd a kolbász nagyon apróra vágjuk.
A leveles tésztát miután felengedett, lisztezett felületen kinyújtjuk. Rászórjuk a kolbászt, ráreszeljük a füstölt sajtot.
Feltekerjük a tésztát a hosszabbik oldalától. Ujjnyi szeletekre vágjuk, megkenjük tojással.
180 fokra előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »