Juharszirupos hot dog dijoni mustáros hagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db kisebb bagett
- 6 db fehér grillkolbász
- 2 ek olíva olaj
- 2 fej hagyma
- 2 ek juharszirup
- 1 ek mustármag
- 1 ek dijoni mustár
- 2 ek tárkony ecet
- csipetnyi barna cukor
Elkészítése:
A kolbászokat előmelegített sütőben 20 percig sütöm. Közben a hagymákat félbevágom, majd vékony szeletekre vágom. Az olíva olajon a mustármaggal együtt párolom. Hozzáadom a mustárt a barna cukrot és az ecetet. Jól elkeverem majd félreteszem. A grillkolbászokat kiveszem a sütőből és megkenem a juharsziruppal, mellé rakom a bagetteket, majd visszatolom a sütőbe további 8 percre. Ezalatt a juharszirup karamellizálódik a bagett pedig jó ropogósra sül.
Most már csak össze kell állítani őket. A bagettet felvágom, a kolbászokat félbevágom és úgy helyezem bele, tetejére 1-1 kanálnyi mustáros hagymát teszek.
Jó hideg sörrel… hmm az igazi.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »