Joghurtos lángoskák recept
Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet só
- csipet őrölt bors
- 1 kis dobozos natúr joghurt
- 10 dkg parizer vagy sonka
- kb 15 dkg liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük a sóval, borssal, majd hozzákeverjük a joghurtot, a kis kockára vágott parizert vagy sonkát, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy kemény galuska tésztát kapjunk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk és 1 evőkanál masszát teszünk bele, melyet a kanállal kör alakúra igazítunk. A lángoskák mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Papírtörlőre szedve leitatjuk róluk a felesleges olajat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »









