Joghurtos lángoskák recept

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- csipet őrölt bors
- 1 kis dobozos natúr joghurt
- 10 dkg parizer vagy sonka
- kb 15 dkg liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük a sóval, borssal, majd hozzákeverjük a joghurtot, a kis kockára vágott parizert vagy sonkát, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy kemény galuska tésztát kapjunk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk és 1 evőkanál masszát teszünk bele, melyet a kanállal kör alakúra igazítunk. A lángoskák mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Papírtörlőre szedve leitatjuk róluk a felesleges olajat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »