Ízes csirkemell recept

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell
- csirke fűszersó ízlés szerint
- 3 evőkanál (olíva)olaj
- ananász konzerv (ízlés szerint)
Elkészítése:
A csirkemellet vágjuk fel apró darabokra, szórjuk rá a fűszerkeveréket és alaposan oszlassuk el rajta.
Ezután az olajat tegyük egy serpenyőbe, melegítsük fel, rakjuk bele a csirkemellet és fehéredésig süssük.
Az ananászdarabokat szűrjük le, adjuk a csirkemellhez és süssük tovább. Amikor kész tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »