Húsgolyó baconos hagymában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10-12 nagyobb fej vöröshagyma
- 30-35 dkg vékonyra szeletelt bacon
- 1 kg darálthús
- 1 cs petrezselyemzöld
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk és félbe vágjuk. A belső, kisebb leveleket kiszedjük, majd apróra vágjuk. A nagyobb leveleket félretesszük.
A húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a hagymát és az aprított petrezselyemzöldet. A masszából akkora golyókat formázunk, hogy belférjenek a hagymalevelekbe.
Az így elkészült hagymákat baconbe göngyöljük, majd alufóliába csomagoljuk. Grillrácsra vagy parázsra téve, 5 percenként forgatva kb 30 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »