Húsgolyó baconos hagymában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10-12 nagyobb fej vöröshagyma
- 30-35 dkg vékonyra szeletelt bacon
- 1 kg darálthús
- 1 cs petrezselyemzöld
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk és félbe vágjuk. A belső, kisebb leveleket kiszedjük, majd apróra vágjuk. A nagyobb leveleket félretesszük.
A húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a hagymát és az aprított petrezselyemzöldet. A masszából akkora golyókat formázunk, hogy belférjenek a hagymalevelekbe.
Az így elkészült hagymákat baconbe göngyöljük, majd alufóliába csomagoljuk. Grillrácsra vagy parázsra téve, 5 percenként forgatva kb 30 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »