Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsgolyó baconos hagymában recept

Húsgolyó baconos hagymában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10-12 nagyobb fej vöröshagyma
    • 30-35 dkg vékonyra szeletelt bacon
    • 1 kg darálthús
    • 1 cs petrezselyemzöld
    • só, bors

    Elkészítése:

    A hagymát megpucoljuk és félbe vágjuk. A belső, kisebb leveleket kiszedjük, majd apróra vágjuk. A nagyobb leveleket félretesszük.

    A húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a hagymát és az aprított petrezselyemzöldet. A masszából akkora golyókat formázunk, hogy belférjenek a hagymalevelekbe.

    Az így elkészült hagymákat baconbe göngyöljük, majd alufóliába csomagoljuk. Grillrácsra vagy parázsra téve, 5 percenként forgatva kb 30 perc alatt készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá