Hot-dog leveles tésztában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 25 dkg virsli
- 3 ek mustár
- 1 közepes fej vöröshagyma dinsztelve
- 5 dkg sajt
- 3 közepes csemegeuborka
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 teáskanál szezámmag
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd a tésztalap közepére tesszük a virsliket egymás mellé.
Megkenjük mustárral, rátesszük a hagymát, a sajtot és a savanyú uborkát is.
A virslik két oldalán a tésztát 45 fokos szögben bevagdossuk 1 cm-enként, majd a tésztacsíkokat középre hajtjuk úgy, hogy egyet jobbról, majd egyet balról hajtunk rá.
Mielőtt végeznénk, alulról is ráhajtjuk a tészta közepét a töltelékre, majd a tésztacsíkokkal befedjük.
Ha kész, megkenjük tojással, majd megszórjuk szezámmaggal és sütőpapíros tepsiben 190 fokon, 30 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »