Házi hamburger recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1/2 kg darált hús (csirke vagy sertés)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 teáskanál mustár
- 2 teáskanál ketchup (cukormentes)
- só
- bors
- fűszerpaprika
- 1 nagy fej gomba
- friss bazsalikom
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymákat, gombát a húshoz keverjük, minden fűszert és egyéb összetevőt hozzáadunk. Jól összedolgozzuk. Kontakt grillen saját zsírjában kb. 6-7 perc alatt pirosra sütjük. Ha serpenyőben sütjük, akkor kevés kókuszolajat tegyünk alá. A végeredmény omlós, szaftos és finom hamburgerhús.
Teljes kiőrlésű lisztből készült zsemlébe tesszük, sok zöldséggel, svéd gomba salival.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.