Házi hamburger recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1/2 kg darált hús (csirke vagy sertés)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 teáskanál mustár
- 2 teáskanál ketchup (cukormentes)
- só
- bors
- fűszerpaprika
- 1 nagy fej gomba
- friss bazsalikom
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymákat, gombát a húshoz keverjük, minden fűszert és egyéb összetevőt hozzáadunk. Jól összedolgozzuk. Kontakt grillen saját zsírjában kb. 6-7 perc alatt pirosra sütjük. Ha serpenyőben sütjük, akkor kevés kókuszolajat tegyünk alá. A végeredmény omlós, szaftos és finom hamburgerhús.
Teljes kiőrlésű lisztből készült zsemlébe tesszük, sok zöldséggel, svéd gomba salival.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

