Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás-tejfölös galuska recept

Hagymás-tejfölös galuska
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg liszt
    • 5 nagyobb fej hagyma
    • fél doboz nagy tejföl
    • olaj

    Elkészítése:
    Olajon megpirítjuk a félbe vágott, felszeletelt hagymákat, kb negyed teáskanál sóval. Közben elkészítjük a galuskát: a lisztet fél kiskanál sóval elkeverjük (aki ragaszkodik a hagyományos galuska recepthez, üthet hozzá egy tojást, de nem szükséges), és forrásban lévő vízbe kiszaggatjuk. Miután megfőtt, leszűrjük, utána hozzákeverjük a megpirult hagymát és a tejfölt. Ha van otthon friss paradicsom, vagy virsli, feldobhatjuk vele, de enélkül is finom, kiadós étel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá