Hagymás rántotta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 evőkanál zsiradék
- ízlés szerint só
- 2 csepp víz
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és vékonyra felszeleteljük.
A zsíradékot felhevítjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Pici sóval meghíntjük és lassú tűzön lepirítjuk. Közben 1-1 csepp vizet adunk hozzá.
A tojásokat felverjük ízlés szerinti mennyiségű sóval, majd a kész hagymára öntjük és gyors mozdulatokkal készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »










