Hagymás rántotta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál zsiradék
- ízlés szerint só
- 2 csepp víz
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és vékonyra felszeleteljük.
A zsíradékot felhevítjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Pici sóval meghíntjük és lassú tűzön lepirítjuk. Közben 1-1 csepp vizet adunk hozzá.
A tojásokat felverjük ízlés szerinti mennyiségű sóval, majd a kész hagymára öntjük és gyors mozdulatokkal készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »