Gyors gombapörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 üveg gomba konzerv
- 3 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- mokkáskanál őrölt bors
- só ízlés szerint
- 20 dkg tarhonya
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük a megtisztított és finomra vágott hagymát, belezúzzuk a fokhagymát, rátesszük a fűszerpaprikát, borsot. Sót aduk hozzá és feöntjük 2 dl vízzel. 15 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát a levével együtt és
még 15 percig főzzük.
Közben a tarhonyát sós, forró vízben kifőzzük és lecsepegtetjük.
Tálaláskor adhatunk hozzá 1-2 kanál tejfölt, de el is maradhat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »