Görög fasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- só
- őrölt fekete bors
- szárított petrezselyemzöld vagy friss
- 1 bögre zsemlemorzsa
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek víz
- 1 nagy fej vöröshagyma kockára vágva
- étolaj a sütéshez
- tálaláshoz: tészta vagy rizs
Elkészítése:
A darált húst összekeverjük a többi hozzávalóval az olaj és a tészta kivételével. Jól összedolgozzuk, majd vizes kézzel kis golyókat formálunk, melyeket felforrósított olajban megsütünk. Minden oldala legyen szép aranybarna. Tésztával és sűrűbb állagú paradicsomlével vagy paradicsomszósszal (sűrített paradicsom-fokhagyma-oregano) meglocsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »