Görög fasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- só
- őrölt fekete bors
- szárított petrezselyemzöld vagy friss
- 1 bögre zsemlemorzsa
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek víz
- 1 nagy fej vöröshagyma kockára vágva
- étolaj a sütéshez
- tálaláshoz: tészta vagy rizs
Elkészítése:
A darált húst összekeverjük a többi hozzávalóval az olaj és a tészta kivételével. Jól összedolgozzuk, majd vizes kézzel kis golyókat formálunk, melyeket felforrósított olajban megsütünk. Minden oldala legyen szép aranybarna. Tésztával és sűrűbb állagú paradicsomlével vagy paradicsomszósszal (sűrített paradicsom-fokhagyma-oregano) meglocsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »