Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Göngyölt felsál recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szép felsálszelet
    • 15 dkg füstölt szalonna
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • tejföl
    • mustár

    Elkészítés:
    A húst kiverjük, mustárral megkenjük, és mindegyikre egy ceruzavastagságú szalonnadarabkát fektetünk. Összegöngyöljük, és a tekercseket megtűzzük. A húst finomra vágott, olajban megpirított hagymán megforgatjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem túl sós. Tálalás előtt megtejfölözzük, és kifőtt burgonyával kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá