Gombás felfújt recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fóliába becsomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük. A sajtot lereszeljük, a vöröshagymát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. A tarját 1 cm-es csíkokra vágjuk. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a tejföllel krémesre keverjük. A sütőt előmelegítjük. Egy kapcsos tortaformát kikenünk margarinnal és kibéleljünk a tésztával úgy, hogy 3-4 cm-es pereme legyen. 10 percig sütjük, majd a tésztán elrendezzük a tarját és a gomba szeleteket, ezután ráborítjuk a tojást. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és a hagyma szeletekkel. Tovább sütjük 30 percig. Ha készen van, kapcsoljuk le a gázt és további 5 percig hagyjuk bent, majd kivesszük és a formában hagyjuk kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »