Franciás padlizsánkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg padlizsán
- 1 fej rózsaszín sonkahagyma
- 3 érett paradicsom
- 2-3 ek friss korianderlevél
- 2 húsos kápai paprika
- kurkuma, őrölt koriander, só
- 1/2 dl olívaolaj
Elkészítése:
Megsütjük a padlizsánt és a paprikát 200 fokos sütőben, majd hideg vízzel leöblítjük és lehúzzuk a héját, majd lecsepegtetjük.
Felaprítjuk a hagymát, a paradicsomot, a paprikát és a padlizsánt
Üvegesre dinszteljük kevés olajon a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, a padlizsánt és a paprikát, majd ízesítjük a száraz fűszerekkel és 15-20 percig főzzük.
Beletesszük a frissen vágott koriander levelet és összekeverjük, majd lefedjük majd néhány percre.
Bagettre, pirítósra kenjük és salátával díszítve kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »