Franciás padlizsánkrém recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg padlizsán
- 1 fej rózsaszín sonkahagyma
- 3 érett paradicsom
- 2-3 ek friss korianderlevél
- 2 húsos kápai paprika
- kurkuma, őrölt koriander, só
- 1/2 dl olívaolaj
Elkészítése:
Megsütjük a padlizsánt és a paprikát 200 fokos sütőben, majd hideg vízzel leöblítjük és lehúzzuk a héját, majd lecsepegtetjük.
Felaprítjuk a hagymát, a paradicsomot, a paprikát és a padlizsánt
Üvegesre dinszteljük kevés olajon a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, a padlizsánt és a paprikát, majd ízesítjük a száraz fűszerekkel és 15-20 percig főzzük.
Beletesszük a frissen vágott koriander levelet és összekeverjük, majd lefedjük majd néhány percre.
Bagettre, pirítósra kenjük és salátával díszítve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









