Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Firenzei tojás recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 doboz mélyhűtött paraj vagy 40 dkg friss paraj
    • 10 dkg vaj
    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • sajtmártás
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A mélyhűtött parajt felolvasztjuk, és a levét kinyomkodjuk (a friss parajt megfőzzük, lecsepegtetjük, és áttörjük), a felolvasztott vajjal, sóval és bőven borssal összekeverjük. Nagyobb tűzálló tál aljára terítjük, a nyers tojásokat (mintha tükörtojást akarnánk készíteni) ráütjük, hogy a sárgájuk épen maradjon, a sajtmártással leöntjük, és a sütőben addig sütjük, amíg a tojások fehérje meg nem alvadt, de a sárgájuk lágy maradjon.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá