Feta sajtos fritatta recept

Hozzávalók:
- 1 kápia paprika
- 1 kisebb fej hagyma
- 2 szál újhagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4-5 szelet prágai sonka
- ízlés szerint Feta sajt
- szükség szerint olaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint snidling
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt.
A paprikát, hagymát és újhagymát nagyobb darabokba vágjuk majd serpenyőben kevés olajon megpároljuk és közben sózzuk, borsozzuk.
A tojásokat felverjük (nagyon lazán, tényleg 4-5 keverés elég) megsózzuk, majd ráöntjük a zöldségekre. Ne keverjük.
Tépkedjük rá a sonkát és adjuk hozzá a kockázott vagy nagyobb darabokra morzsolt feta sajtot is. Amikor a szélén a tojás már kezd összeállni, tegyük át a serpenyőt az előmelegített sütőbe és kb 10 percig süssük kb 180 fokon.
A fritatta dupla magasságúra emelkedik, amit azonnal tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »