Feta sajtos fritatta recept

Hozzávalók:
- 1 kápia paprika
- 1 kisebb fej hagyma
- 2 szál újhagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4-5 szelet prágai sonka
- ízlés szerint Feta sajt
- szükség szerint olaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint snidling
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt.
A paprikát, hagymát és újhagymát nagyobb darabokba vágjuk majd serpenyőben kevés olajon megpároljuk és közben sózzuk, borsozzuk.
A tojásokat felverjük (nagyon lazán, tényleg 4-5 keverés elég) megsózzuk, majd ráöntjük a zöldségekre. Ne keverjük.
Tépkedjük rá a sonkát és adjuk hozzá a kockázott vagy nagyobb darabokra morzsolt feta sajtot is. Amikor a szélén a tojás már kezd összeállni, tegyük át a serpenyőt az előmelegített sütőbe és kb 10 percig süssük kb 180 fokon.
A fritatta dupla magasságúra emelkedik, amit azonnal tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »