Egyszerű tésztasaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg tészta
- 2 pár virsli
- 2 nagyobb paradicsom
- 6 szál zöldhagyma szárastól
- 1 kis doboz tejföl (150 g)
- 4 evőkanál majonéz
- só, őrölt bors ízlés szerint
Elkészítése:
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük.
Közben a virslit felkarikázzuk, a hagymákat szárastól feldaraboljuk a paradicsommal együtt és sózzuk.
A tejföl összekeverjük a majonézzel és ízlés szerint sózzuk.
Egy nagyobb edénybe tesszük a tésztát, a paradicsomot, a virslit és a hagymát, majd a tejfölös masszával jól összeforgatjuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »