Egyszerű tésztasaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 20 dkg tészta
- 2 pár virsli
- 2 nagyobb paradicsom
- 6 szál zöldhagyma szárastól
- 1 kis doboz tejföl (150 g)
- 4 evőkanál majonéz
- só, őrölt bors ízlés szerint
Elkészítése:
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük.
Közben a virslit felkarikázzuk, a hagymákat szárastól feldaraboljuk a paradicsommal együtt és sózzuk.
A tejföl összekeverjük a majonézzel és ízlés szerint sózzuk.
Egy nagyobb edénybe tesszük a tésztát, a paradicsomot, a virslit és a hagymát, majd a tejfölös masszával jól összeforgatjuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »










