Cukkinis omlett ropogós zöldség körettel recept
Ők is elkészítették

Omlett . . . változatos elkészíthetősége miatt gyakran kerül a reggeliző asztalra kis családomban :)
Kivétel nélkül mindenki kedvence és így elkészítve, még a zöldségeket is megeszik gyerkőceim ; )))
Hozzávalók:
Az omletthez:
- személyenként 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pici só
- 3-4 vékony szelet cukkini (krumplihámozóval szeltem)
- 1 ek olívaolaj
- sajt a szóráshoz
A ropogós zöldségekhez:
- személyenként 1 szál újhagyma
- 1/2 szál sárgarépa, vörös káposzta csíkok
- kevés Lucullus sült krumpli fűszerkeverék
- 1 tk vaj
Elkészítése:
Először a zöldségeket készítem el. Teflon serpenyőben vajat olvasztok és a csíkokra vágott zöldségeket a fűszerkeverékkel megszórva roppanósra sütöm(félreteszem).
Személyenként 2 friss tojást készítek. Serpenyőben olíva olajat hevítek , majd a vékony cukkini csíkokkal kibélelem. Sózom borsozom és nyakon öntöm a felvert 2 tojással. 1-2 perc múlva spatulával átfordítom és másik felét is megpirítom (aki rezgősen szereti előbb húzza félre a tűzről :)
Előmelegített tányéron feltekerem mint a palacsintát és a pirított zöldségekkel körítve tálalom sajttal meghintve, kiadós és rostokban gazdag villás reggeli.
Jó étvágyat :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »