Cukkínis-kolbászos lecsó tarhonyával recept

Hozzávalók:
- 3 fej vöröshagyma
- 3 paprika
- 3 paradicsom
- 1 nagyobb cukkíni
- 10 dkg grill kolbász vagy virsli
- 10 dkg tarhonya
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- zsír vagy olaj
Elkészítése:
A felforrósított zsíron megdinszteljük a hagymát, paprikát, paradicsomot. Ha már majdnem elkészült, akkor meghámozzuk és apró kockákra vágjuk a cukkínit és beletesszük, majd félpuhára főzzük. Közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Végül beletesszük a karikára vágott grill kolbászt/virslit is és az egészet készre főzzük.
Kevés zsíron az aprírtott fokhagymát és a tarhonyát megpirítjuk, felöntjük vízzel és készre főzzük.
Jénaiba rendezzük a tarhonyát, köré pedig a lecsót.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »