Cukkínis-kolbászos lecsó tarhonyával recept

Hozzávalók:
- 3 fej vöröshagyma
- 3 paprika
- 3 paradicsom
- 1 nagyobb cukkíni
- 10 dkg grill kolbász vagy virsli
- 10 dkg tarhonya
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- zsír vagy olaj
Elkészítése:
A felforrósított zsíron megdinszteljük a hagymát, paprikát, paradicsomot. Ha már majdnem elkészült, akkor meghámozzuk és apró kockákra vágjuk a cukkínit és beletesszük, majd félpuhára főzzük. Közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Végül beletesszük a karikára vágott grill kolbászt/virslit is és az egészet készre főzzük.
Kevés zsíron az aprírtott fokhagymát és a tarhonyát megpirítjuk, felöntjük vízzel és készre főzzük.
Jénaiba rendezzük a tarhonyát, köré pedig a lecsót.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »