Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csevapcsicsa recept

Csevapcsicsa
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg marhahús
    • 20 dkg sertéshús
    • 10 dkg vöröshagyma
    • őrölt fekete bors
    • erős paprika
    • édesnemes paprika
    • olaj
    • petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A húsokat ledaráljuk, és a vöröshagymát reszeljük hozzá. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd 1 órát hűtőben érleljük.

    Utána 2 cm vastag, 5 cm hosszú rudakká formázzuk nedves kézzel. Ismét hűtőbe tesszük. 1 óra múlva olajjal megkenjük, és nyáron lehetőleg faszénparázson, forgatva sütjük. Télen egy teflonos tepsibe helyezzük őket egymástól 4-5 cm távolságra és 160 fokos sütőben, légkeveréses grillezőn süssük szép pirosra.

    Salátával, főtt burgonyával, friss hagymával körítjük, petrezselyemmel megszórjuk

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá