Csevapcsicsa recept

Hozzávalók:
- 30 dkg marhahús
- 20 dkg sertéshús
- 10 dkg vöröshagyma
- só
- őrölt fekete bors
- erős paprika
- édesnemes paprika
- olaj
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A húsokat ledaráljuk, és a vöröshagymát reszeljük hozzá. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd 1 órát hűtőben érleljük.
Utána 2 cm vastag, 5 cm hosszú rudakká formázzuk nedves kézzel. Ismét hűtőbe tesszük. 1 óra múlva olajjal megkenjük, és nyáron lehetőleg faszénparázson, forgatva sütjük. Télen egy teflonos tepsibe helyezzük őket egymástól 4-5 cm távolságra és 160 fokos sütőben, légkeveréses grillezőn süssük szép pirosra.
Salátával, főtt burgonyával, friss hagymával körítjük, petrezselyemmel megszórjuk
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »