Búzakorpás húsgolyók recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg darált pulykahús
- 2 kisebb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 dkg búzakorpa
- 1 csokor aprított petrezselyem
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 tk pirospaprika
- 1 kk őrölt kömény
- 1 kk őrölt koriander
- só
- bors – ízlés szerint
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Egy keverőtálban összekeverjük a hozzávalókat, és fél óráig állni hagyjuk.
Ezután a masszából diónyi gombócokat formálunk, és bő, forró olajban kisütjük.
Tetszés szerinti körettel fogyasztjuk.
A búzakorpás húsgolyók kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 198 kcal
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 12 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 12 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »