Búzakorpás húsgolyók recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg darált pulykahús
- 2 kisebb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 dkg búzakorpa
- 1 csokor aprított petrezselyem
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 tk pirospaprika
- 1 kk őrölt kömény
- 1 kk őrölt koriander
- só
- bors – ízlés szerint
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Egy keverőtálban összekeverjük a hozzávalókat, és fél óráig állni hagyjuk.
Ezután a masszából diónyi gombócokat formálunk, és bő, forró olajban kisütjük.
Tetszés szerinti körettel fogyasztjuk.
A búzakorpás húsgolyók kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 198 kcal
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 12 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 12 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »