Bundázott töltött káposzta recept

Elkészítése:
A levelek közepéről az eret kivágjuk. A húst a megfőzött rizzsel, tojással, zúzott fokhagymával, kevés olajon megfuttatott hagymával és pirospaprikával összedolgozzuk, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A masszát a levelekbe töltjük, majd felcsavarjuk. A kis “csomagokat” lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Még egyszer megismételjük a tojásos-zsemlemorzsás forgatást, hogy sütés közben biztos ne folyjon ki a töltelék. Közepesen meleg olajban kisütjük. Ne legyen forró, különben hirtelen megpirul, de a közepe még nyers marad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »