Bundázott töltött káposzta recept

Elkészítése:
A levelek közepéről az eret kivágjuk. A húst a megfőzött rizzsel, tojással, zúzott fokhagymával, kevés olajon megfuttatott hagymával és pirospaprikával összedolgozzuk, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A masszát a levelekbe töltjük, majd felcsavarjuk. A kis “csomagokat” lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Még egyszer megismételjük a tojásos-zsemlemorzsás forgatást, hogy sütés közben biztos ne folyjon ki a töltelék. Közepesen meleg olajban kisütjük. Ne legyen forró, különben hirtelen megpirul, de a közepe még nyers marad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »