Bruschetta kéksajttal recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 szelet magvas kenyér
- 3 paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- szükség szerint olívaolaj
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint bazsalikom
- ízlés szerint kéksajt
- ízlés szerint mozzarella
Elkészítése:
A paradicsomokat aprítjuk, hozzáadjuk a fűszereket, fokhagymát, meglocsoljuk olívaolajjal.
A szeletelt kenyérre halmozzuk a tetejére pedig mozzarella és kéksajtot is teszünk. Sütőben 180 fokon addig sütjük, míg a sajt megpirul. Grillező fokozaton kb 6-7 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









