Baconbe tekert rántott sajt recept

Hozzávalók:
- 4 db tenyérnyi trappista sajt
- 8 szelet bacon szalonna
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek parmezán
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A sajtokat 1-1,5 centi vastagra vágjuk és egyenként 2 szelet szalonnába csomagoljuk.
1 órára fagyasztóba tesszük. Így kisebb az esélye, hogy sütés közben kifolyik.
A tojásokat egy kiskanál sóval és 2 ek parmezánnal elkeverjük.
A lehűtött sajtszeleteket először a tojásba mártjuk, majd a zsemlemorzsába forgatjuk.
Ezt még egyszer megismételjük, figyeljünk arra, hogy a morzsa mindenhol jól fedje.
Forró bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »