Baconbe tekert rántott sajt recept
Hozzávalók:
- 4 db tenyérnyi trappista sajt
- 8 szelet bacon szalonna
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ek parmezán
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A sajtokat 1-1,5 centi vastagra vágjuk és egyenként 2 szelet szalonnába csomagoljuk.
1 órára fagyasztóba tesszük. Így kisebb az esélye, hogy sütés közben kifolyik.
A tojásokat egy kiskanál sóval és 2 ek parmezánnal elkeverjük.
A lehűtött sajtszeleteket először a tojásba mártjuk, majd a zsemlemorzsába forgatjuk.
Ezt még egyszer megismételjük, figyeljünk arra, hogy a morzsa mindenhol jól fedje.
Forró bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

