Baconbe göngyölt harcsafalatkák recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 nagy harcsafilé
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál napraforgó olaj
- 3 szelet bacon
- kakukkfű
- 1-2 szelet aszalt paradicsom
- 2-3 szelet paprika
- fél citrom
- só, bors
Elkészítése:
A filét megmossuk, meglocsoljuk frissen facsart citromlével, majd vékonyabb csíkokra vágjuk, lecsepegtetjük és befűszerezzük sóval és borssal.
Sütés előtt a szalonna csíkokkal körbetekerjük és minden szeletbe teszünk aszalt paradicsomot.
Kevés zsiradékon teflon serpenyőben körbesütjük. Én az olívaolajba tettem kakukkfüvet, 2 szelet paprikát, citromkarikát.
Melegen, de hidegen egy salátával is finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










