Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Baconbe göngyölt harcsafalatkák recept

Baconbe göngyölt harcsafalatkák
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 1 nagy harcsafilé
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál napraforgó olaj
  • 3 szelet bacon
  • kakukkfű
  • 1-2 szelet aszalt paradicsom
  • 2-3 szelet paprika
  • fél citrom
  • só, bors

Elkészítése:

A filét megmossuk, meglocsoljuk frissen facsart citromlével, majd vékonyabb csíkokra vágjuk, lecsepegtetjük és befűszerezzük sóval és borssal.

Sütés előtt a szalonna csíkokkal körbetekerjük és minden szeletbe teszünk aszalt paradicsomot.

Kevés zsiradékon teflon serpenyőben körbesütjük. Én az olívaolajba tettem kakukkfüvet, 2 szelet paprikát, citromkarikát.

Melegen, de hidegen egy salátával is finom.

Hozzáadom a receptfüzethez

Őket is nézd meg!

Szólj hozzá