Baconbe göngyölt harcsafalatkák recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 nagy harcsafilé
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál napraforgó olaj
- 3 szelet bacon
- kakukkfű
- 1-2 szelet aszalt paradicsom
- 2-3 szelet paprika
- fél citrom
- só, bors
Elkészítése:
A filét megmossuk, meglocsoljuk frissen facsart citromlével, majd vékonyabb csíkokra vágjuk, lecsepegtetjük és befűszerezzük sóval és borssal.
Sütés előtt a szalonna csíkokkal körbetekerjük és minden szeletbe teszünk aszalt paradicsomot.
Kevés zsiradékon teflon serpenyőben körbesütjük. Én az olívaolajba tettem kakukkfüvet, 2 szelet paprikát, citromkarikát.
Melegen, de hidegen egy salátával is finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










