Babos finomság recept

Hozzávalók:
- 2 konzerv vörösbab
- 3 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg füstölt kolbász
- 3 evőkanál (konzerv) lecsó
- 15 dkg füstölt szalonna
- 1 teáskanál mustár
- 1 babérlevél
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 evőkanál fűszerkeverék
- 1 kávéskanál majoranna
- só
- bors
Elkészítése:
A kockára vágott szalonnát zsíron lepirítjuk. Beletesszük a karikákra vágott vöröshagymát és üvegesre sütjük. Rádobjuk a karikára vágott kolbászt és a zúzott fokhagymát.
Kis idő után beleöntjük a babot levével együtt, valamint a lecsót és a fűszereket. Negyed óra alatt készre főzzük.
Akkor jó, ha a leve már besűrűsödött.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »