Babos finomság recept

Hozzávalók:
- 2 konzerv vörösbab
- 3 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg füstölt kolbász
- 3 evőkanál (konzerv) lecsó
- 15 dkg füstölt szalonna
- 1 teáskanál mustár
- 1 babérlevél
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 evőkanál fűszerkeverék
- 1 kávéskanál majoranna
- só
- bors
Elkészítése:
A kockára vágott szalonnát zsíron lepirítjuk. Beletesszük a karikákra vágott vöröshagymát és üvegesre sütjük. Rádobjuk a karikára vágott kolbászt és a zúzott fokhagymát.
Kis idő után beleöntjük a babot levével együtt, valamint a lecsót és a fűszereket. Negyed óra alatt készre főzzük.
Akkor jó, ha a leve már besűrűsödött.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »