Babos finomság recept

Hozzávalók:
- 2 konzerv vörösbab
- 3 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg füstölt kolbász
- 3 evőkanál (konzerv) lecsó
- 15 dkg füstölt szalonna
- 1 teáskanál mustár
- 1 babérlevél
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 evőkanál fűszerkeverék
- 1 kávéskanál majoranna
- só
- bors
Elkészítése:
A kockára vágott szalonnát zsíron lepirítjuk. Beletesszük a karikákra vágott vöröshagymát és üvegesre sütjük. Rádobjuk a karikára vágott kolbászt és a zúzott fokhagymát.
Kis idő után beleöntjük a babot levével együtt, valamint a lecsót és a fűszereket. Negyed óra alatt készre főzzük.
Akkor jó, ha a leve már besűrűsödött.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »