Ananászos,tejszínes csirke recept

Hozzávalók:
- 1 doboz ananász konzerv
- 20 dkg csirkemell filé
- 1 teáskanál curry fűszerkeverék
- 5 dkg mazsola
- 2 evőkanál vaj
- 1 evőkanál olívaolaj
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 1,5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A húst daraboljuk fel, tegyük egy tálba és csorgassuk meg olívaolajjal, majd szórjunk rá borsot.
Forrósítsuk fel a vajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a csirkemellet, majd erős lángon állandóan kevergetve pároljuk pár percig.
Ha a hús széle kezd pirosodni, vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a darabos ananászt, a vízben áztatott és lecsepegtetett mazsolát.
Főzzük együtt pár percig, majd szórjuk rá a curryport és öntsük rá a tejszínt. Forraljuk össze, majd tálalhatjuk is a már előzőleg elkészített rizs körettel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »