Ananászos,tejszínes csirke recept

Hozzávalók:
- 1 doboz ananász konzerv
- 20 dkg csirkemell filé
- 1 teáskanál curry fűszerkeverék
- 5 dkg mazsola
- 2 evőkanál vaj
- 1 evőkanál olívaolaj
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 1,5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A húst daraboljuk fel, tegyük egy tálba és csorgassuk meg olívaolajjal, majd szórjunk rá borsot.
Forrósítsuk fel a vajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a csirkemellet, majd erős lángon állandóan kevergetve pároljuk pár percig.
Ha a hús széle kezd pirosodni, vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a darabos ananászt, a vízben áztatott és lecsepegtetett mazsolát.
Főzzük együtt pár percig, majd szórjuk rá a curryport és öntsük rá a tejszínt. Forraljuk össze, majd tálalhatjuk is a már előzőleg elkészített rizs körettel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »