Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös kapros káposzta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg fehérkáposzta
    • 3 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 húsleveskocka
    • 2 dl tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • ecet
    • 1 nagy csokor kapor

    Elkészítés:

    A káposztát legyaluljuk, és ecetes-sós vízzel leforrázzuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, az ecetes vízben kihűlt és lecsurgatott káposztát beletesszük, felengedjük annyi vízzel, amennyi kétharmad részéig ellepi, és beledobjuk a leveskockát. Végül egy nagy csokor finomra
    vágott kapor kerül a fazékba, és az egészet megpároljuk. Tálalás előtt a liszttel elkevert tejföllel sűrítjük be.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá