Gombás zöldborsófőzelék rántottával recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg zöldborsó
- 25 dkg szeletelt gomba
- 5 ek olaj
- 2 ek liszt
- 7 dl tej
- só,bors
- 1 tk őrölt pirospaprika
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Zöldborsót és a szeletelt gombát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Az olajat felhevítjük, lisztet beleszórjuk, és meghintjük őrölt pirospaprikával. A tejet lassan ráöntjük, és addig főzzük, amíg sűrű mártás lesz belőle. Sóval és őrölt borssal ízesítjük.
A megfőtt zöldborsót és a gombát mártásba tesszük, és még 5 percig főzzük. A tojásokat felverjük, sóval ízesítjük, és 3 ek olajon megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.