Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vienetta házilag recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 3cs. tejszínhabpótló por(habpor)
    • 3 evőkanál porcukor
    • 4,5 dl tej
    • 1tábla tortabevonó csoki
    • 2 evőkanál olaj

    Elkészítése:
    A habporhoz hozzákeverjük a cukrot, majd apránként a tejet és gépi habverővel habbá keverjük.
    A csokit gőz fölött 2 evőkanál olajjal felolvasztjuk.
    Őzgerincformát folpackkal kibélelünk és felváltva belerétegezzük a habot és az olvadt csokit. A folpack lelógó széleit ráhajtva megfagyasztjuk, majd szeletelve fogyasztjuk. Az íze épp olyan, mint az igazi vienettának! Ez az adag 2 őzgerincformába elég.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek