Mókás padlizsánkrém recept

Hozzávalók:
- 3 kis db padlizsán
- 2 közepes db lila hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 ek mustár
- 2 ek majonéz
Díszítéshez:
- 1 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes db paradicsom
- 2 szem fekete bors
- 2 szál petrezselyem
Elkészítése:
A padlizsánt egészbe megsütjük, addig, amíg kívülről megfeketedik.
Kicsit hagyjuk kihűlni majd a héját leszedjük és kikaparjuk a belsejét.
Villával áttörjük, apróra vágott lilahagymát hozzákeverjük. Belenyomjuk a fokhagymát, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, majonézzel és jól kikeverjük.
Egy szelet kenyeret megkenünk krémmel.Kenyérszelet fölé teszünk egy-egy szelet főtt tojást közepébe egy-egy szem egész borsot.
Paradicsom szelet a szája, orra és a fülei, fodros petrezselyem a haja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »