Mókás padlizsánkrém recept

Hozzávalók:
- 3 kis db padlizsán
- 2 közepes db lila hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 ek mustár
- 2 ek majonéz
Díszítéshez:
- 1 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes db paradicsom
- 2 szem fekete bors
- 2 szál petrezselyem
Elkészítése:
A padlizsánt egészbe megsütjük, addig, amíg kívülről megfeketedik.
Kicsit hagyjuk kihűlni majd a héját leszedjük és kikaparjuk a belsejét.
Villával áttörjük, apróra vágott lilahagymát hozzákeverjük. Belenyomjuk a fokhagymát, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, majonézzel és jól kikeverjük.
Egy szelet kenyeret megkenünk krémmel.Kenyérszelet fölé teszünk egy-egy szelet főtt tojást közepébe egy-egy szem egész borsot.
Paradicsom szelet a szája, orra és a fülei, fodros petrezselyem a haja.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »