Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Márványsajttal töltött gomba recept

Márványsajttal töltött gomba
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg márványsajt
    • 6 nagyobb csiperke gomba
    • bors
    • 4 paradicsom
    • 4 ek olívaolaj

    Elkészítése:

    A gombákat a törzsétől megszabadítjuk, és meghámozzuk. Olívával meglocsolunk egy alufóliával bélelt tepsit, és sorba rakjuk a gombafejeket.

    Rokfort sajtot morzsolunk a közepébe, és megborsozzuk. A paradicsomot megmossuk, és mellétesszük a tepsibe. Megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, és petrezselyemmel is megszórhatjuk, majd 200 fokos sütőben megsütjük kb. 20 perc alatt.

    Húsok mellé kínáljuk,de önálló ételként is adhatjuk pl. bagett kíséretében.

    A márványsajttal töltött gomba kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 127 kcal
    Fehérje: 6 g
    Szénhidrát: 3 g
    Zsír: 10 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá