Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Majonézes céklavacsora recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg. cékla
    • 1.5 dl. majonéz
    • 2 dl. kefir
    • 3 gerezd fokhagyma
    • ízlés szerint citromlé, só, cukor, bors

    Elkészítése: Az egyben megfőtt céklát meghámozzuk, és az almareszelőn lereszeljük. A majonézt simára keverjük a kefirrel, zúzott fokhagymával, sóval, citromlével, és borssal.  a még meleg céklát azonnal belekeverjük a mártásba, és jól átforgatva hagyjuk kihűlni. A hűtőszekrényben fél napig állni hagyjuk. Pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá