Gombás melegszendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 kifli vagy zsemle
- fél kg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna vagy 5 cl étolaj
- fél l ketchup
- só
- 1 mk őrölt bors
- 1 tk pirospaprika
- 30 dkg trappista sajt
Előkészítés:
A gombát megmossuk, szeleteljük. A sajtot lereszeljük. A szalonnát és a vöröshagymát apróra vágjuk. A kifliket vagy zsemléket ketté vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a pirospaprikát és addig pároljuk míg elfövi a levét. Ha kezd pirulni, ráöntjük a ketchupot és kicsit forraljuk majd levesszük a tűzről. A fél kiflikre vagy zsemlékre halmozunk a gombás raguból, megszórjuk reszelt sajttal és szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »