Eperboros túrókrém recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g túró
- 1 nagy fej lila hagyma
- 1 kis csokor snidling
- néhány levél petrezselyemzöld
- 2 ek házi készítésű ajvár
- 1 dl száraz eperbor
- kevés só
- őrölt bors
Elkészítése:
A túrót villával összetörjük, majd hozzáadjuk a snidlinget, petrezselyemzöldet és az ajvárt. A nagyon apróra vágott lila hagymát is hozzákeverjük.
Kicsit sózzuk, borsozzuk, beleöntjük az eperbort, és jól összedolgozzuk.
Néhány órát állni hagyjuk, és ha szükséges kicsit utánafűszerezzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

