Eperboros túrókrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g túró
- 1 nagy fej lila hagyma
- 1 kis csokor snidling
- néhány levél petrezselyemzöld
- 2 ek házi készítésű ajvár
- 1 dl száraz eperbor
- kevés só
- őrölt bors
Elkészítése:
A túrót villával összetörjük, majd hozzáadjuk a snidlinget, petrezselyemzöldet és az ajvárt. A nagyon apróra vágott lila hagymát is hozzákeverjük.
Kicsit sózzuk, borsozzuk, beleöntjük az eperbort, és jól összedolgozzuk.
Néhány órát állni hagyjuk, és ha szükséges kicsit utánafűszerezzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »
Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »