Eperboros túrókrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g túró
- 1 nagy fej lila hagyma
- 1 kis csokor snidling
- néhány levél petrezselyemzöld
- 2 ek házi készítésű ajvár
- 1 dl száraz eperbor
- kevés só
- őrölt bors
Elkészítése:
A túrót villával összetörjük, majd hozzáadjuk a snidlinget, petrezselyemzöldet és az ajvárt. A nagyon apróra vágott lila hagymát is hozzákeverjük.
Kicsit sózzuk, borsozzuk, beleöntjük az eperbort, és jól összedolgozzuk.
Néhány órát állni hagyjuk, és ha szükséges kicsit utánafűszerezzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »