Burgonyafészekben sült gombás lecsó recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 2 dl tejföl
- 6 közepes paprika
- 2 közepes paradicsom
- 2 közepes vöröshagyma
- 4 ek napraforgó olaj
- 20 dkg gomba
- só ízlés szerint
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, és összedolgozzuk 2 dl tejföllel.
A paprikát, paradicsomot felszeleteljük.
A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, majd kis idő után a felaprított paprikát és a paradicsomot. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
A muffin formát vékonyan kikenjük vajjal, kibéleljük krumplipürével, megpakoljuk őket gombás lecsóval, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
A burgonyafészekben sült gombás lecsó kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 85 kcal
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 4 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 4 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.