Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyafészekben sült gombás lecsó recept

Burgonyafészekben sült gombás lecsó
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg burgonya
    • 2 dl tejföl
    • 6 közepes paprika
    • 2 közepes paradicsom
    • 2 közepes vöröshagyma
    • 4 ek napraforgó olaj
    • 20 dkg gomba
    • só ízlés szerint
    • 10 dkg sajt

    Elkészítése:

    A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, és összedolgozzuk 2 dl tejföllel.

    A paprikát, paradicsomot felszeleteljük.

    A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, majd kis idő után a felaprított paprikát és a paradicsomot. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

    A muffin formát vékonyan kikenjük vajjal, kibéleljük krumplipürével, megpakoljuk őket gombás lecsóval, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.

     

    A burgonyafészekben sült gombás lecsó kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 85 kcal
    Fehérje: 3 g
    Szénhidrát: 10 g
    Zsír: 4 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá