Aszalt paradicsomos túrókrém recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 4 ek tejföl
- 1 tk pirospaprika-őrölt
- 4 db olajban eltett aszalt paradicsom
- só, bors, petrezselyem zöld ízlés szerint
- 2 tk köménymag-egész
- 3 db közepes kaliforniai paprika
Elkészítése:
A túrót az apróra vágott aszalt paradicsommal, az őrölt paprikával, sóval, borssal, köménymaggal, finomra aprított petrezselyem zölddel és a tejföllel elkeverjük.
A megtisztított kicsumázott paprikába töltjük és egy éjszakára a hőben kihűtjük hogy az ízek érjenek össze.
Szeletelve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »