Aszalt paradicsomos túrókrém recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 4 ek tejföl
- 1 tk pirospaprika-őrölt
- 4 db olajban eltett aszalt paradicsom
- só, bors, petrezselyem zöld ízlés szerint
- 2 tk köménymag-egész
- 3 db közepes kaliforniai paprika
Elkészítése:
A túrót az apróra vágott aszalt paradicsommal, az őrölt paprikával, sóval, borssal, köménymaggal, finomra aprított petrezselyem zölddel és a tejföllel elkeverjük.
A megtisztított kicsumázott paprikába töltjük és egy éjszakára a hőben kihűtjük hogy az ízek érjenek össze.
Szeletelve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »