Aszalt paradicsomos túrókrém recept
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 4 ek tejföl
- 1 tk pirospaprika-őrölt
- 4 db olajban eltett aszalt paradicsom
- só, bors, petrezselyem zöld ízlés szerint
- 2 tk köménymag-egész
- 3 db közepes kaliforniai paprika
Elkészítése:
A túrót az apróra vágott aszalt paradicsommal, az őrölt paprikával, sóval, borssal, köménymaggal, finomra aprított petrezselyem zölddel és a tejföllel elkeverjük.
A megtisztított kicsumázott paprikába töltjük és egy éjszakára a hőben kihűtjük hogy az ízek érjenek össze.
Szeletelve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









