Zöldséges tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- savanyított káposzta levelek
- 1 kis pohár tejföl
- só
- őrölt bors
- 25 dkg széles metélt
- 1/2 doboz kukorica
- 15 dkg gépsonka
- 1 szál sárgarépa
- 10 dkg zöldborsó
- 10 dkg zöldbab
- piros paprika
- 1 ek vaj
A hőálló tál kikenéséhez:
- vaj
Szórásához:
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tésztát forró, sós, lobogó vízben kifőzzük, víz alatt leöblítjük, leszűrjük és egy tálban félre tesszük a felhasználásig.
A gépsonkát kisebb darabokra vágjuk. Vajon a zöldségféléket és a gépsonkát megpároljuk, ízesítjük borssal, sóval, piros paprikával, majd kevergetve készre sütjük. Összekeverjük a tésztával, és a tejföllel.
Egy hőálló tálat kivajazunk, morzsával megszórjuk ,a káposzta levelekkel kibéleljük és a zöldséges tésztát bele öntjük.
A tetejét lekenjük egy kevés tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk és megsütjük 220 fokon 20 perc alatt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »