Zöldborsós, juhtúrós felfújt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 230 g zöldborsó
- 200 g tk liszt
- nagy marék túró :)
- só
- pizza fűszerkeverék (bazsalikom, oregáno stb. )
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1 fehérje
- paradicsompaszta
- tej/tejszín/tejföl/víz
Elkészítése:
A borsót, a lisztet, a túrót és a tojások sárgáját összekeverjük, fűszerezzük és a folyékony összetevővel megfelelő állagúra hígítjuk.
Ez azt akarja jelenteni, hogy nem szabad száraz liszt maradjon benne. Én most kb. 2 ek főzőtejszínt tettem bele, a többi víz volt.
A fehérjéket felverjük és beleforgatjuk a masszába.
Kivajazott tálba öntjük, a tetejét megszórjuk még egy kis túróval vagy sajttal, leöntjük paradicsompasztával és megszórjuk fűszerrel.
Én a legnagyobb lángon 40 percet sütöttem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »