Zöldborsós, juhtúrós felfújt recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 230 g zöldborsó
- 200 g tk liszt
- nagy marék túró :)
- só
- pizza fűszerkeverék (bazsalikom, oregáno stb. )
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1 fehérje
- paradicsompaszta
- tej/tejszín/tejföl/víz
Elkészítése:
A borsót, a lisztet, a túrót és a tojások sárgáját összekeverjük, fűszerezzük és a folyékony összetevővel megfelelő állagúra hígítjuk.
Ez azt akarja jelenteni, hogy nem szabad száraz liszt maradjon benne. Én most kb. 2 ek főzőtejszínt tettem bele, a többi víz volt.
A fehérjéket felverjük és beleforgatjuk a masszába.
Kivajazott tálba öntjük, a tetejét megszórjuk még egy kis túróval vagy sajttal, leöntjük paradicsompasztával és megszórjuk fűszerrel.
Én a legnagyobb lángon 40 percet sütöttem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.