Virslis borsópörkölt recept

Hozzávalók:
- 4db virsli (aki nem szereti a virslit, tegyen bele főzőkolbászt)
- 4 db burgonya
- 1db hagyma
- 1doboz tejföl (2,5 dl.)
- 1 csésze borsó (lehet fagyasztott is)
- pirosparika, só, bors, ételízesítő
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, pici olajon lepirítjuk, majd ráteszünk 1 ek. pirospaprikát és felöntjük pici vízzel. Beletesszük a meghámozott, kis kockákra vágott burgonyát és a borsót, és még annyi vízzel felöntjük hogy éppen elbukjon, ízlés szerint sózzuk,borsozzuk. Kb.15 perc alatt puhára fől, akkor beleöntjük a pohár tejfölt, megvárjuk amig felforr, utána beletesszük a karikázott virslit és már csak 1-2 percig főzzük.
Sztori: Gyors, egyszerű és olcsó egytálétel.Jó étvágyat hozzá!:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »