Virslis borsópörkölt recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4db virsli (aki nem szereti a virslit, tegyen bele főzőkolbászt)
- 4 db burgonya
- 1db hagyma
- 1doboz tejföl (2,5 dl.)
- 1 csésze borsó (lehet fagyasztott is)
- pirosparika, só, bors, ételízesítő
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, pici olajon lepirítjuk, majd ráteszünk 1 ek. pirospaprikát és felöntjük pici vízzel. Beletesszük a meghámozott, kis kockákra vágott burgonyát és a borsót, és még annyi vízzel felöntjük hogy éppen elbukjon, ízlés szerint sózzuk,borsozzuk. Kb.15 perc alatt puhára fől, akkor beleöntjük a pohár tejfölt, megvárjuk amig felforr, utána beletesszük a karikázott virslit és már csak 1-2 percig főzzük.
Sztori: Gyors, egyszerű és olcsó egytálétel.Jó étvágyat hozzá!:)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.