Virslis borsópörkölt

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4db virsli (aki nem szereti a virslit, tegyen bele főzőkolbászt)
  • 4 db burgonya
  • 1db hagyma
  • 1doboz tejföl (2,5 dl.)
  • 1 csésze borsó (lehet fagyasztott is)
  • pirosparika, só, bors, ételízesítő

Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, pici olajon lepirítjuk, majd ráteszünk 1 ek. pirospaprikát és felöntjük pici vízzel. Beletesszük a meghámozott, kis kockákra vágott burgonyát és a borsót, és még annyi vízzel felöntjük hogy éppen elbukjon, ízlés szerint sózzuk,borsozzuk. Kb.15 perc alatt puhára fől, akkor beleöntjük a pohár tejfölt, megvárjuk amig felforr, utána beletesszük a karikázott virslit és már csak 1-2 percig főzzük.

Sztori: Gyors, egyszerű és olcsó egytálétel.Jó étvágyat hozzá!:)