Vendégváró kenyértál recept

Hozzávalók:
- 1 db kerek kenyércipó
- 50 dkg darált hús
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- pirospaprika
- 1 fej vöröshagyma
- zsemlemorzsa
- 7-8 db kis fej vöröshagyma
Elkészítése:
A cipó tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, majd a kikapart kenyeret a bevizezzük. A húst, tojást, olajon lepirított hagymát, fűszereket és az áztatott cipó belsejét összedolgozzuk és kis golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajon kisütjük. Kisütjük a hagymát is. A húsgombócokat és a hagymát a cipóba töltjük, kevés vízzel meglocsolgatjuk, majd forró sütőbe téve átmelegítjük
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »