Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vendégváró kenyértál recept

Vendégváró kenyértál
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 db kerek kenyércipó
    • 50 dkg darált hús
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt fekete bors
    • majoránna
    • pirospaprika
    • 1 fej vöröshagyma
    • zsemlemorzsa
    • 7-8 db kis fej vöröshagyma

    Elkészítése:

    A cipó tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, majd a kikapart kenyeret a bevizezzük. A húst, tojást, olajon lepirított hagymát, fűszereket és az áztatott cipó belsejét összedolgozzuk és kis golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajon kisütjük. Kisütjük a hagymát is. A húsgombócokat és a hagymát a cipóba töltjük, kevés vízzel meglocsolgatjuk, majd forró sütőbe téve átmelegítjük

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá