Gyors töltött paprika recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús (dagadó, vagy a lapocka)
- 1 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
- 1,5 marék rizs
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- 1,5-2 kg tölteni való paprika
- 1/2 liter paradicsompüré
- zsír, liszt a rántáshoz
Elkészítése:
A tölteléknek valókat összegyúrjuk, majd a megmosott, kicsumázott paprikákba lazán beletöltjük. (A töltelék a főzés során dagad, így ne töltsük túl, mert a paprikák különben kirepednek!)
A paprikákat sorba rakjuk a fazékba, annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje, kicsit megsózzuk, majd felforraljuk. Ekkor a hőmérsékletet csökkentjük, és hozzáadjuk a paradicsomszószt is. Ha újra felforr, takarékra vesszük és lassú tűzön készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »