Töltött káposzta recept
                            Hozzávalók:
- 1 kg darált sertéshús
 - 1 egész 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg rizs
 - só,bors,pirospaprika
 - fél kg apró káposzta
 - 12 db savanyú levél közepes nagyságú
 - 1 evőkanál tejföl
 
Elkészítése:
A darált húst összekeverjük a tojással, rizzsel, sóval, borssal, pirospaprikával és 1 evőkanál tejföllel. Beletöltjük őket a levelekbe.
A tepsi aljára rakunk az apró káposztából kb. fele mennyiséget, majd rátesszük a töltött leveleket és végül a maradék aprókáposztával betakarjuk.
Egy kevés vizet öntünk rá, majd lefedjük alufóliával és a sütőbe és kb.2 órát főzzük
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


