Töltött karalábé recept

Hozzávalók:
- 8 karalábé
- 20 dkg darált sertéshús
- 5 dkg rizs
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 nyers
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors
- 1 kockacukor
Elkészítés:
A nyers karalábékat kivájjuk, és a húsból, félpuhára párolt rizsből, tojásból összeállított, sóval, őrölt borssal ízesített töltelékkel megtöltjük. Mély tűzálló tálban megmelegítjük az olajat, a kivájt karalábéforgácsot belerakjuk, sóval, cukorral ízesítjük, és a megtöltött karalábékat fektetve egy kevés vízzel, fedő alatt, puhára pároljuk. Végül a tejföl 1 kanál liszttel besűrítjük, az összevagdalt petrezselyemmel meghintjük, és néhány perces forralás után tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »